DRMKT

Agenda

Upcoming events:

DRMKT

DRMKT is opgericht in 2019 door Luuk Halewijn AKA LWK en is de creative producer en founder van het platform. Doordat hijzelf als producer onvoldoende draagvlak zag, besloot hij dit zelf te creƫren.

Producers zijn onmisbaar. Ze maken het fundament waarop een track gebouwd wordt. En toch is er weinig aandacht voor de Nederlandse en Belgische scene als het aankomt op producing. DRMKT is het platform dat producers ziet als artiesten. Dus niet de producer als ondersteunend aan de vocalist, maar de producer en zijn/haar beat staan centraal. DRMKT doet dit door hen een podium te bieden. Enerzijds online, via Instagram en YouTube, en anderzijds offline. Offline geeft DRMKT producers de mogelijkheid om te performen tijdens evenementen. Zij nemen hun eigen apparatuur mee waarop ze hun materiaal draaien of ze performen hun producties on the spot (live beatmaking). De producer front and center. It's about time, don't you think?
Foto's

Video's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen