DEZE DE BASIS-ACTS ZIE JE OP DE VIERDAAGSEFEESTEN

Heb jij een hele week vrij genomen voor de eerste Nijmeegse Vierdaagsefeesten sinds tijden? Maar weet je totaal niet waar je het moet zoeken in deze overvolle week? Wij wel! Onze residents spelen en draaien namelijk enorm veel! Lees snel verder om je agenda voor de Vierdaagsefeesten helemaal in te vullen. Je vindt sowieso Open Source Radio iedere week op het Valkhof Festival tussen 11:00 en 16:00.

Zaterdag 16 juli 2022

Het is de eer aan onze resident Foxlane om de gehele Vierdaagsefeesten te openen. Check ze op deze dag op de Valkhof Arc om 16:00. Vijf minuten later begint resident Waltzburg bij Park Kronenburg te spelen. Keuzes, keuzes, keuzes.

Aansluitend om 18:00 dans je ook op Valkhof op de grootste bangers van het Misprint DJ-team. Zit je nog bomvol energie? Check dan om 18:30 De Basis-resident Thaïti op SMKMRKT (van resident Studio LinksVoor). Uitgeput? Loop dan naar de Ramblas om 19:15 voor onze Teun van Laake

Zondag 17 juli 2022

Emile Lagarde (deelnemer Summerschool 2021) laat je lekker wakker worden op het Valkhof Festival om 16:00. Heb je (nu al) genoeg van al dat lopen door de stad? Check dan PatchFest in Café Dollars. Dit festival, georganiseerd door De Basis-resident Patch The Sky, begint om 15:00. Tot 22:00 zien we hier enorm veel residents op het podium klimmen (Super Soakers, Mummy’s A Tree, Patch the Sky, Cher Ami en Fake Flamingo).

Maandag 18 juli 2022

Op maandag kan je wat ons betreft lekker uitslapen. ’s-avonds kan je wel lekker wakker worden met de beats van Odin in het Kronerburger Park op de PAAK-stage. Wil je echt ’s-nachts nog beuken? Bezoek dan onze Koarse bij Fissatron 3000 in Merleyn. Ook draait onze Bram met Tutti om 21:00 op de SMKMRKT.

Dinsdag 19 juli 2022

Op de dinsdag van de Vierdaagsefeesten kan je kiezen! Ga je mee op de boot met Odin de Waal op de Get Down - Boatparty? Of ga je de hele dag bij Valkhof Festival hangen? Om 16.45 zie je daar Summerschool 2021-deelnemer KOLLEE. Daarna waggel je door naar een Valkhof-podium gehost door Schuum. Hier zie je vanaf 17:45 onder andere ons talent Cassandra Onck en De Basis-resident Super Soakers.

Tussendoor kan je in datzelfde park dansen op een dj-set van De Poortwachters (met onder andere leden van Thaïti en Misprint). Wil je nog even helemaal losgaan in de nachtelijke uurtjes? Ga dan naar WTF in Doornroosje. Daar draait Koarse beide oren van je kop. Om 23:00 begint Tutti met onze gebouwbeheerder Bram in De Plak.  

Woensdag 20 juli 2022

Op deze roze woensdag van de Vierdaagsefeesten kan je het wat ons betreft lekker rustig aan doen, zodat je genoeg energie hebt om onze talentmakelaar Davy Brandts de hele avond (en nacht) te zien shinen. In de late uurtjes draait Davy het Kronerburgerpark plat op Subcultuur om vervolgens door te trekken naar een all nighter in De Lindenberg (ook Subcultuur). Hier moet je bij zijn!

Donderdag 21 juli 2022

Heb je een enorme kater van de nacht met Davy? Dans hem weg bij Get Down met Odin! Dit evenement is van Studio LinksVoor en vindt plaats in de avond plaats op de kade bij SMKMRT. Ga jij daar even kijken?

Vrijdag 22 juli 2022

Op de laatste dag van de Vierdaagse haal je middags natuurlijk op de Via Gladiola alle wandelaars binnen. Ben je klaar met het uitdelen van gladiolen? Bezoek dan het eiland Veur-Lent met Tutti van onze Bram (14:00-17:00). Ren dan snel naar het Valkhof Festival! Daar zie je de hiphop-talenten van LOEV (Viccens, Noa Beloved en Joella T) om 20:00 en speelt Summerschool 2021-deelnemer Shaemless op de Boog om 21.30. ’s-avonds check je Odin nog een laatste keer bij Noir in Merleyn of stap je natuurlijk naar De Lindenberg voor Via Elektronica met Davy Brandts.

Wij hebben er zin in!
13-07-2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen