De financiering van De Basis is rond!

De financiering van De Basis is rond!

Oftewel, De Basis is gelegd! Met behulp van alle vrijwilligers, investeerders, belanghebbenden en certificaathouders is het gewoon GELUKT om de stad Nijmegen een muzikale thuisbasis te geven in het oude pand van Doornroosje.

En nu gaat het echte werk natuurlijk pas beginnen. We gaan aan de slag met de bouwvoorbereidingen, vergunningen, ontruimingen en verbouwingen zodat er eind 2020 een fantastisch muzikaal ecosysteem in Nijmegen is opgericht. De Basis, een kweekvijver voor muziekmakers met ambitie.

Dat de financieringsfase is afgerond wil overigens niet zeggen dat je geen certificaten of investeringspakketten meer kan kopen. Dat kan namelijk nog wel! Klik hier voor de online certificaatverkoop of stuur een bericht voor andere investeringsmogelijkheden.

Open dag voor muziekmakers en muzikale ondernemers

Zet in je agenda: op zaterdag 1 juni organiseren we een open dag voor geïnteresseerde muziekmakers en muzikale ondernemers die De Basis eens van dichtbij willen bekijken. Ook certificaathouders zijn dan welkom om vanaf 15:00 met ons en de muziekmakers het glas te heffen op dit heuglijke nieuws. Inschrijven kan hier.
04-05-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen