De eerste De Basis Summerschool was een succes!

De eerste De Basis Summerschool was een succes!

Deelnemend muzikant Barth. (Bart Hanswijk):
“De afgelopen dagen ben ik meer te weten gekomen over hoe de muziekindustrie werkt, hoe ik me in die wereld kan profileren, hoe ik mijn identiteit als artiest kan ontwikkelen en verder kan groeien in het maken van mijn kunst. De Basis heeft als eerste Summerschool iets erg professioneels neergezet en hiermee wat mij betreft zichzelf definitief op de muzikale kaart gezet.

Deelnemend coach LAVALU (Marielle Woltring):
"Summerschool is een geweldige samenkomst - eindelijk weer - met fijne vakidioten. We gaan diep in op performance, songwriting en jezelf neerzetten als artiest. Ik geniet ervan om de performers te zien groeien door de dagen heen. Dit soort intensieve programma’s zijn van grote waarde in meerdere stadia van je ontwikkeling als artiest.” 

Kwartiermaker van De Basis Angela Verkuijlen:
“Het was inspirerend om te zien hoe de muzikanten aan de slag zijn gegaan. Drie dagen lang in volledige focus en concentratie. De muziek die ze maakten en de leervragen die ze hadden waren heel divers. En ze leerden niet alleen van de coaches, maar ook van elkaar. Aan het einde van de laatste dag zaten we bij elkaar en was iedereen helemaal vol van alles, dat was geweldig om te zien! Deze Summerschool bevestigt voor ons dat we met De Basis op de juiste weg zitten en dat dit soort plekken en programma’s nodig zijn om talent in de regio te helpen groeien.”
14-09-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen