De Basis presenteert

The Live Coaches: seizoen 3

In De Basis in Nijmegen koesteren we optreden als een essentieel onderdeel van het muzikantschap. De muzikant dient in de huidige muziekwereld naast het maken van muziek, ook buitengewone ervaringen te creëren voor hun publiek. Live muziek gaat verder dan alleen het beluisteren van muziek; het is een totale onderdompeling in een artistieke wereld die emoties prikkelt, gemeenschappen verbindt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Het is vanuit dit perspectief dat wij met De Basis de podcastreeks van 'The Live Coaches' als een ideale partner beschouwen. Deze interviews, gericht op het perfectioneren van live optredens, het creëren van memorabele momenten en het versterken van de band tussen artiesten en hun publiek, sluit goed aan bij onze eigen visie op het live-aspect van de muziekindustrie: het creeëren van een (onvergeten) ervaring.
Seizoen 3 van de podcastreeks is met huip van De Basis tot stand gekomen en zal de diepte induiken. Neem een kijkje op de instagram of website van The Live Coaches of ga alvast naar hun podcast om eerdere seizoenen te beluisteren. Hieronder lees je precies wat jij als muzikant (of muziekliefhebber) uit deze reeks kan halen! 

WIE ZIJN THE LIVE COACHES?

Benieuwd hoe jij jouw unieke verhaal als artiest kunt vertalen naar een impactvolle live show? The Live Coaches (Vincent de Raad & Melanie Esther) coachen artiesten in het vertalen van hun unieke verhaal naar een live ervaring. In hun podcast nemen The Live Coaches je mee in hun onderzoek naar hoe je als artiest je unieke verhaal kunt vertalen naar een live ervaring. Hiervoor gaan ze in gesprek met experts van binnen en buiten de muziekindustrie. Uit de podcast haal je praktische tips, inzichten en inspiratie die je helpen om jouw live show naar het volgende level te brengen. Je kan nu alvast de eerste twee seizoenen beluisteren met onder andere Typhoon, Son Mieux en Naaz! Stay tuned voor het derde seizoen van deze podcastreeks. In juni zullen de eerste afleveringen verschijnen en in de loop van 2024 zien we meer en meer muzikale (en Nijmeegse) gasten langskomen in de podcast. Als kers op de taart zullen we The Live Coaches dit jaar ook nog fysiek in De Basis gaan zien! 

The Live Coaches over de samenwerking:

"In De Basis vinden wij een partner die net als ons artiesten aanmoedigt en ondersteunt in het maken van live ervaringen. Wij doen dit middels onze coaching, workshops en podcast  en De Basis doet dat middels persoonlijke en artistieke begeleiding, workshops, oefenruimtes en fysieke bijeenkomsten voor artiesten. De kennis en expertise van De Basis stelt ons in staat om dit derde seizoen van de podcast van nog meer diepte en extra dimensie te voorzien en de fysieke locatie biedt The Live Coaches ruimte om de mogelijkheden van offline bijeenkomsten over het ontwikkelen van live ervaringen te onderzoeken en realiseren. Daarover binnenkort meer. Wij zijn De Basis dankbaar voor hun enthousiasme en geloof in The Live Coaches en kijken uit naar een impactvolle samenwerking..''

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen