Creative Companion

De Basis wordt het nieuwe hoofdkwartier van Music Thinking en Creative Companion. De laatste is de b.v. van Christof en Music Thinking is de methode die hij heeft ontwikkelt. Christof doet activiteiten zoals online trainingen in creativiteit, service design en organisatieverandering.

Hij biedt (online) workshops en programma's om het muziekdenken naar de business wereld te brengen aan. "Het lijkt me leuk om mensen voor een bijzondere workshop naar de basis te halen en hun de creativiteit te laten voelen," aldus Christof.
 
Verder werkt hij in De Basis aan de opnames voor de podcast ‘The Power of Music Thinking’ waar Christof in gesprek gaat met bijzonder mensen over de hele wereld, die ook muzikant zijn. Bijvoorbeeld met ondernemers, designers, strategen en researchers in Nederland, maar ook in San Francisco, Boston, Canada, Cyprus, Finland, Ierland en Duitsland. Alle hebben een link met muziek in de breedste zin van het woord. 


Foto's

Wist je dat

Christof aan een boek werkt dat begin dit jaar uitkomt.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen