Clean Pete's Kerstquiz (vervroegd)

Vier het einde van het jaar bij de kerstborrel van De Basis 

Clean Pete is een gevestigde naam in de Nijmeegse én Nederlandse muziek-scéne en heeft de afgelopen jaren een bijzondere niche toegeëigend: kerstmuziek. De tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven, residents van De Basis, hebben heel hun leven al een ongekende fascinatie voor kerst gehad en willen dat 9 december 2022 met jullie delen!
 
Als voorbereiding op hun grote jaarlijkse tour door het land met kerstmuziek (Clean Pete’s Kerstshow) in popzalen als Doornroosje en TivoliVredenburg, komen ze mét band eerst langs bij ons in het De Basis-café! Clean Pete komt niet alleen hun hooggeprezen kerstalbum ‘Gloria’ spelen, maar organiseert een heuse Kerstquiz! Daarnaast zullen we, zoals je inmiddels van De Basis gewend bent, ook de zussen aan de tand voelen over het organiseren van een dergelijke tour ieder jaar. Waarom doen ze dit eigenlijk? En waar liggen de valkuilen?
 
Verwacht een avond vol plezier, moeilijke kerst-pubquiz-vragen (mét een mooie prijs!), live-muziek én een inhoudelijk gesprek. Na deze avond ben jij in ieder geval helemaal voorbereid op je kerstdiners.
LET OP:
IN VERBAND MET HET NEDERLANDS EFTAL IS DEZE KERSTQUIZ VAN CLEAN PETE VERVROEGD! WE ZULLEN DE WEDSTRIJD NIET LIVE UITZENDEN IN ONS CAFÉ. JE KAN NA HET PROGRAMMA NATUURLIJK BLIJVEN HANGEN VOOR EEN BORREL!
Wil je meedoen en komen luisteren? Dat kan door je aan te melden via de onderstaande link! Maar let op: er is beperkt ruimte in deze kerststal van De Basis, dus vol=vol!
 
De Basis Café, Groenewoudseweg 322, Nijmegen
Inloop: 18:00
Start: 18:30
Eind programma: 19:45

Bar = pin-only

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen