INSPIRATIESESSIE: CLEAN PETE

TRY-OUT VAN DE KLASSIEKE REVUE

Clean Pete gaat verder op de klassieke tour! Na het uitbrengen van menig album én meerdere kerstshow duiken Loes en Renée Wijnhoven weer de klassieke concertzalen in. Op 22 mei komen De Basis residents de show uitproberen op een unieke intieme manier! Op deze dag maak je de zussen van dichtbij mee, ontdek je wat er allemaal achter de coulisse plaatsvindt én geniet je natuurlijk van welbekende klassieke stukken en vertaalde nummers van de zussen! 
Datum: 22 mei 2024
Inloop: 19:30
Aanvang: 20:00
Locatie: Café De Basis
Prijs: 15 euro

Clean Pete 

In de Klassieke Revue vieren tweelingzussen Loes en Renee Wijnhoven, beter bekend als residents Clean Pete, een muzikaal feest waarbij klassieke muziek en popmuziek naadloos in elkaar overlopen. Bekende klassieke werken, maar ook nieuwe composities, worden met verschillende gastartiesten ten gehore gebracht.

Voordat ze met hun programma langs grote landelijke klassieke zalen touren, geven ze een try-out in het café van de Basis. Hun drummer Willem Romer en bassist William Baret zijn ook bij de try-out van de partij. Daarnaast zijn we in De Basis ook blij dat we pianist en zanger Ruben Hein mogen verwelkomen. In deze bezetting wordt een voorproefje gegeven van het repertoire dat te horen zal zijn in Clean Pete's Klassieke Revue. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen