Cassandra Onck en Teun van Laake

Cassandra Onck en Teun van Laake geven sneakpeak nieuwe releases

Singlerelease-event in De Basis in Nijmegen

Vrijdag 22 april brengt de Arnhemse zangeres Cassandra Onck haar nieuwe single 'EVENWICHT' uit. Donderdag 21 april is er een exclusief live-event in De Basis in Nijmegen waarin ze vertelt over haar maakproces en een preview van de bijbehorende videoclip toont. De Nijmeegse muzikant en dichter Teun van Laake geeft tevens een preview van zijn nieuwe album dat 20 mei verschijnt.

Evenwicht gaat over het verliezen van grip op de wereld. In een oogwenk kan alles veranderen. Op welke waarheid kun je nog vertrouwen? Cassandra gaat op zoek naar een nieuw houvast. Haar Nederlandstalige teksten zijn hét wapen tegen de moderne struisvogelpolitiek. Onck maakte afgelopen maanden gebruik van een op maat gemaakte begeleiding vanuit het talententenprogramma van De Basis. In samenwerking met De Basis is de release en liveshow van de ep FRACTALNOIA opgezet.

De Nijmeegse muzikant en dichter Teun van Laake - resident van De Basis in Nijmegen - brengt in mei zijn album Niet in het geniep uit. Zijn muziek laat zich omschrijven als experimentele poëtische hiphop en heeft ook raakvlakken met kleinkunst, cabaret en spoken word. In het verlengde van het album ontwikkelt Teun een voorstelling waarin hij de liedjes aan elkaar lijmt middels extra gedichten en verhalen.

Wil jij er bij zijn? Er is beperkt plek!
Stuur snel een mailtje naar productie@debasisnijmegen.nl
20-04-2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen