Cassandra Onck

Agenda

Upcoming events:

Booster Festival
09-04-2022
Cassandra Onck (1993) wilde altijd neuro-wetenschapper worden. De liefde voor muziek lokte haar echter naar het conservatorium in Arnhem. Haar nieuwsgierigheid en onderzoekende blik zorgen ervoor dat ze muziek schrijft die de grens tussen hart en hoofd wegzet als fake-news.  

Na een jeugd in een christelijke omgeving waar er meer antwoorden dan vragen zijn, gaat Cassandra zoeken naar een nieuw houvast. Ze luistert naar wetenschappers, boeddhisten, Kanye West, flat-earthers, Jehova’s getuigen, premier Rutte en allemaal vertellen ze andere verhalen over de wereld.  Hoe bepaal je wat waar is? Waar geloof je in? 

Tijdens FRACTALNOIA neemt ze je mee full cycle: van het verliezen van je evenwicht tot het vinden van nieuwe grond.  Samen met haar vaste muzikanten Bauke Moerman en Mauro Casarini brengt ze haar zoektocht tot leven via scherpe teksten. Niet bang om grote thema’s te bezingen in haar muziek is FRACTALNOIA een wake-up call waarvan je niet wist dat je hem nodig had. 
Foto's

Wist je dat

Cassandra Onck in september 2022 haar debuut-EP 'Fractalnoia' uitbrengt.

“ Ik weet niet waar jij in gelooft, maar ik weet zeker dat je in iets gelooft. Al is het maar in een ronde aarde, of misschien wel in een platte. Ik realiseer mij dat er meer verhalen zijn dan de mijne en er een grote kans bestaat dat jij in iets anders gelooft dan ik. 

Soms verlang ik terug naar de tijd waarin ik nog in God geloofde. Toen er nog één verhaal was waarmee ik de wereld kon verklaren. Één verhaal dat mij vertelde wat goed en slecht was en hoop gaf op moeilijke dagen.

Maar ondanks dat we allemaal in verschillende dingen geloven, weet ik één ding zeker. Er komt voor iedereen een moment waarop onze overtuigingen op de proef worden gesteld, waarop we voelen dat we het niet zeker weten. Waarop we niks anders kunnen doen dan vertrouwen in de waarheid van iets.” 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen