Let op! Dit traject is momenteel afgelopen.

De Basis en Doornroosje komen op voor DJ-talent tijdens de crisis.

Draaien doe je misschien het liefste voor een volle zaal met plakkerige lichamen om je heen, maar door de coronapandemie staat de muziekwereld al een tijdje stil. De clubs zijn dicht en dansen zit er voorlopig nog niet in. Een groot gemis voor ons allemaal, maar vooral ook voor de DJ’s, misschien wel voor jou. Noodgedwongen is hun carrière tot een halt gezet, waardoor ze zich nu niet artistiek kunnen uiten of ontwikkelen. De Basis en Doornroosje komen daarom met het initiatief ‘Blijf Draaien’ waarmee we DJ’s de crisis door helpen en zorgen dat zij – zodra het weer mag – goed voorbereid uit de startblokken komen.

Klaar om straks lekker te knallen!Wat houdt dit traject in?

Dit voorjaar selecteren we met  een aantal house en techno DJ’s uit Nijmegen, die professioneel worden begeleid. Je krijgt lessen in zowel het draaien, als het produceren van eigen muziek. Hiermee word je klaargestoomd om uiteindelijk een performance te leveren voor een volgeboekt Doornroosje zodra dit weer mag. Ondertussen hoef je niet stil te zitten; naast de professionele begeleiding krijg je ook een aantal boekingen om jezelf te promoten. Zo krijg je een boeking bij Open Source Radio en bij online radiostations elders in het land. Ook worden er toffe persfoto’s geschoten om een sterke start te kunnen maken na de pandemie.

Muziek is iets universeels en in tijden als nu belangrijker dan ooit. Het geeft hoop en erkenning, het brengt vreugde en verbinding. Wij proberen samen met Doornroosje deze verbinding en vreugde ook tijdens de coronacrisis tot stand te brengen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen