Björn van den Boom

Björn is een gepassioneerd drummer die geen muziekstijl schuwt. Hij speelde oa bij Hippe Gasten, Living Room Heroes, Villa Zeno, Mariska Petrovic, Lea, Kurpershoek, Talisker Four, My Bootheels en de The Rolling Beat machine. Tijdens de corona periode is hij in ban geraakt van het opnemen van drums. Hij nam onder andere drums en percussie op voor nieuwe nummers van Hippe Gasten en 2 drumtracks voor de film the Smile van Erik van Schaik. Hierdoor werd hij getriggerd om hier meer mee te doen en er zich verder in te verdiepen. Dat is precies wat hij in de Basis wil bewerkstelligen. Drums en percussie opnemen voor zichzelf en anderen. Daarbij zoveel mogelijk uitdagingen aangaan om te leren en te groeien. Op dit moment werkt hij aan een website voor drum scores en drum sample packs.

Drumtrack nodig en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Mail even naar bjornvandenboom@gmail.com of kom gezellig langs in de studio.
Video's

Wist je dat

Björn negen keer in China op tour is geweest met de Nederlandstalige kinderrockband Hippe Gasten. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen