Pop-up studio De Basis

Zoals sommige van jullie wellicht al weten ben ik sinds afgelopen zomer begonnen als talentmakelaar elektronische muziek voor De Basis. Een fantastische functie waarmee ik me inzet voor talentontwikkeling in Nijmegen.
 
Nu De Basis vanaf vrijdag 8 oktober dan ook eindelijk officieel haar deuren opent, heb ik in samenwerking tot aan eind december een heuse pop-up studio geopend! Deze plek is bedoeld voor jou, de beginnende producer. Ben jij al even onderweg met jouw producties of projecten in Ableton maar loop je toch nog geregeld vast? Heb je behoefte om jouw plaat eens te horen op een ander geluidsysteem dan wat je thuis hebt staan? Of heb jij ook 100 onafgemaakte projecten op je harde schijf staan? Tijdens ons wekelijkse spreekuur helpen wij jou graag met jouw problemen. Ons team bestaat uit Nik Cinalli, Thijs Jacobs en Davy Brandts allen werkzaam voor Draaikunde en samen goed voor de nodige jaren ervaring in de muziek. Daarnaast hebben we een bescheiden collectie apparaten van onder andere Roland, Korg, Yamaha die je uiteraard mag gebruiken als je een tof idee hebt. Aanmelden voor ons spreekuur kan via het inschrijfformulier.

Blijf produceren en we zien je hopelijk snel eens in de Basis!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen