MUZIKANTENCAFE: PODIUMSTRESS EN ZENUWEN

Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse artiesten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. De drie Nijmeegse Talentmakelaars bundelen ook deze editie hun krachten om jou te voorzien van de nodige informatie over een specifiek aspect van de muziekscene. Dit keer:

Muzikantencafé: Podiumstress en zenuwen'


Het moment dat je het podium opstapt… heb je knikkende knietjes of ben je de rust zelve? Hoe ga je hier eigenlijk mee om? Is het slechts gezonde spanning of zitten je zenuwen je enorm in de weg?
Tijdens deze editie van het Muzikantencafé bespreken we de ins en outs van podiumstress en hoe je hier mee om kunt gaan. Ook deze editie hebben we drie experts uitgenodigd om vanuit drie muzikale richtingen jou op weg te helpen.

Het is fijn als je jezelf van te voren aanmeldt via:
https://forms.gle/ARwdH5cbY27tShTC7

Onze experts:
  • Viccens maakt hiphop, regisseert zijn eigen video’s en ontwerpt zijn eigen artwork en merchandise. Hoe gaat hij om met zenuwen voor en tijdens een show?
  • Sharaya Azizian Kia is in opleiding tot klinisch psycholoog en werkzaam bij Pro Persona en deed tijdens haar studie onderzoek naar gedragingen en stress. Wat gebeurt er lichamelijk tijdens extreme stresssituaties?
  • Nils Stok is prestatiepsycholoog die artiesten uitdaagt meer uit hun carrière te halen. Naast zijn werk als docent speelt hij ook in een band dus weet hij als geen ander wat je als band doormaakt.
We beginnen met een paneldiscussie en uiteraard is er ruimte voor vragen en advies.
Inloop 19:30
Start 20:00
Entree: gratis, bar: pin-only
Facebook-evenement: https://fb.me/e/2fGept6xW 

'Muzikantencafé: Podiumstress en zenuwen ' is een samenwerking tussen de Talentmakelaar Pop (Schuum), Talentmakelaar Hiphop (LOEV) en Talentmakelaar Elektronische Muziek.

Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@doornroosje.nl
15-09-2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen