De Basis Sessie: De Niemanders stelen de show

Foto door Willem Melssen

De Basis Sessie: De Niemanders stelen de show

Voordat De Niemanders- voor het eerst in lánge tijd - vrijdag het podium weer opstapten, reisden Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) af naar verschillende gevangenissen in Nederland. Op zoek naar bijzondere bijzondere verhalen van gedetineerden. Deze verhalen werden afgelopen vrijdag voorgedragen aan een, voor het eerst weer gevuld, Doornroosje.

De wens voor goede live-muziek onder het publiek bleek groot, zo was te horen aan het grote applaus dat De Niemanders van hen mochten ontvangen. Het was een interessante avond, waarin De Niemanders het publiek meenamen naar het verhaal áchter de muziek. Wat beweegt de muzikanten? Hoe gaan ze te werk en hoe hoor je dat terug?

Al met al was het een interessante avond vol interactie, ofwel een geweldige eerste editie van De Basis Sessies! Je had er bij moeten zijn. Toch deze eerste De Basis sessie gemist? Geen probleem, er zullen nog vele De Basis sessies volgen. Houd onze kanalen in de gaten voor nieuws over de volgende!

Foto door Willem Melssen.
14-09-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen