Adopteer een live show

Mis jij het horen, zien en voelen van live muziek ook zo enorm? En draag je lokaal talent een warm hart toe? Dan hebben wij an offer you can’t refuse... Omdat in deze tijd onze lokale muziekscene belangrijker is dan ooit vroegen wij ons bij De Basis af: wat kunnen we voor deze muzikanten betekenen? Hoe kunnen wij hen supporten, samen met jullie? Ons antwoord: adopteer een live show!

Wat is het idee?

Op zondag 21 november organiseren we een bijzondere concertavond in Doornroosje. Een avond vol live muziek waar je muzikale hart sneller van gaat kloppen. En jij kunt daarbij zijn. Sterker nog: je kunt het mede mogelijk maken!

Je kunt namelijk een act ‘adopteren’. Daarmee zorg je ervoor dat deze show door kan gaan, hou je de lokale muziekscene levend én creëer je tegelijk een unieke kans om, samen met jouw allerleukste plus one, op een veilige manier en in een intieme setting te genieten van een verrassende avond live muziek.

Let op! Vanwege Corona is het concert verplaatst naar 21 november 2021. Het is daarom niet meer mogelijk om een act te adopteren. Oorspronkelijk had dit concert plaats moeten vinden in 2020.

Met dank aan Doornroosje, De Nieuwe Oost Pop, ArtEZ conservatorium, Poppunt Gelderland, Gemeente Nijmegen en Rabobank Coöperatief Fonds.  

HOE WORD JE ADOPTIEOUDER?

Maak kennis met de artiesten en kies wie jij wil adopteren. Per act hebben we drie adoptieouders nodig om het optreden mogelijk te maken en de artiesten een gage te bieden. Als adoptieouder doneer je €100,- en krijg je 2 tickets voor deze bijzondere avond. Wij zorgen ervoor dat alles veilig en volgens de dan geldende coronaregels georganiseerd wordt. Wie ga jij supporten? Kijk snel in ons artiestenboekje!

Let op! Vanwege Corona is het concert verplaatst naar 21 november 2021. Het is daarom niet meer mogelijk om een act te adopteren. Oorspronkelijk had dit concert plaats moeten vinden in 2020.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen