Aanmelding huurder

De Basis is actief op zoek naar muziekmakers en muziekondernemers die baat hebben bij een muzikaal ecosysteem waarin talent een plaats krijgt om te groeien. Daarbij stellen we twee eisen waar je vooraf aan moet voldoen: je schrijft als muziekmaker je eigen werk en je weet je ambitie te verwoorden naar een plan voor de komende twee jaar. Voor meer informatie, check de FAQ voor de criteria waarop residents van De Basis worden beoordeeld.

Dus loop jij over van ambitie? Zie jij de meerwaarde van op een natuurlijke manier bouwen aan je netwerk? Sta je open voor samenwerking met andere huurders binnen De Basis, zij het op muziekgebied, promotie, booking, toursupport of anderszins? Dan is een ruimte binnen De Basis misschien iets voor jou! Schrijf je in als geïnteresseerde huurder en wij nemen in de loop van 2020 contact met je op!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen