Aanmelden huurder

Aanmelden

De aanmeldperiode is gesloten. Heb jij als (muziek-)ondernemer of muzikant interesse in een vaste of flexibele plek in De Basis of zoek je opslagruimte voor je decorstukken of instrumenten? Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar, waaronder ruimte 1.62, 2.17 en 2.151, zie hier. Neem hiervoor contact op via angela@debasisnijmegen.nl
Pas je bij meerdere categorieën? Maak daarvan dan een notitie in je aanmeldformulier.

Wij zoeken

De Basis is op zoek naar ambitieuze makers, organisaties en ondernemers in de muziekindustrie, die een werkplek willen huren in een iconisch pand vol muziekgeschiedenis. Het wordt een muzikale broedplaats met hoogwaardige faciliteiten, om zo optimaal mogelijk te kunnen creëren, ondernemen en groeien. Als alles volgens plan verloopt, gaan we open op 1 oktober 2021.

De Ruimtes

Aanwezig zijn o.a. (opname)studio’s, repetitieruimtes, kantoorruimtes, flexwerkplekken, een ontmoetingsruimte en een gastenverblijf. Kijk hier voor het overzicht van de beschikbare ruimtes om te huren en meer informatie daarover.

Muzikaal ecosysteem

Naast een fysieke plek is De Basis ook een netwerkorganisatie en een spil in talentontwikkeling. Samen met verschillende partners in de stad en regio bouwt De Basis aan een muzikaal ecosysteem waar ontmoeting, kruisbestuiving en kennisdeling centraal staan. Een plek waar wederkerigheid als vanzelfsprekend wordt gezien en je deur open staat voor mede-gebruikers van De Basis. We zijn op zoek naar huurders die zich hierin kunnen vinden.

Voorwaarden

  • Je komt halen, maar ook brengen; wederkerigheid is een belangrijk uitgangspunt van De Basis. 
  • Je maakt als muzikant eigen werk.
  • Je weet je ambitie te verwoorden in een plan voor de komende twee jaar.
  • Je beschikt (heel praktisch) over een BTW-nummer. Heb je dat niet? Lees hier hoe je een BTW-nummer aanvraagt.
Dus; heb jij de ambitie? Bouw je graag aan je muzikale netwerk? Sta je open voor samenwerking met andere huurders binnen De Basis, zij het op muziekgebied, promotie, booking, toursupport of anderszins? Dan is een ruimte binnen De Basis misschien iets voor jou!

Een commissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie, zal in mei de inschrijvingen beoordelen en een mooie mix van makers, muziekondernemers en -organisaties samenstellen als residents van De Basis. In juli maken we bekend wie dit zijn.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen